Heartfulness – metoda, principii, integrare

relaxarea meditativă reduce stresul, îmbunătăţeşte starea emoţională şi aduce echilibru în viaţă

Prin Meditația Heartfulness, hrănim inima cu pace şi linişte interioară, devenim mai umani, mai sinceri cu noi înșine, ne deschidem inima, devenim mai iubitori, mai plini de compasiune şi tolerantă cu propriul sine şi cu alte fiinţe umane. Aşadar ne putem asculta inima. Ce-ţi va spune inima astăzi? Poate ar fi o idee bună să asculţi şi să-i descoperi posibilităţile.

Heartfulness este un fel de prezenţă, o adâncă şi constantă deschidere spre a te îmbrățișa pe tine însuţi sau orice este în tine sau în exterior în acest moment, fără a opune rezistenţă. Asta ne ajută enorm în a face faţă situațiilor limită, uneori descurajatoare şi urgenţelor apăsătoare care apar în viaţă.

În ultimii ani s-au efectuat numeroase studii, bazate pe experienţele din viaţa de zi cu zi, care arată că relaxarea meditativă reduce stresul, îmbunătăţeşte starea emoţională şi aduce echilibru în viaţa celor care o practică.

Aceasta este Meditația Heartfulness, însă experiența proprie este cea care îți va spune prin liniștea meditației, mult mai multe despre inima ta și natura ei pură, despre universul și echilibrul interior, despre împlinire, curaj, bucurie și despre iubire.

Dacă doriți să participați la activitatea susținută de Răzvan la festival, dați click pe butonul de mai jos.

Înscriere

Pin It on Pinterest

Share This
X