C-Connect: programe Heartfulness pentru mediul de afaceri

 programe adresate companiilor de orice mărime

Acest program este adresat companiilor de orice mărime și prezintă o metodă de relaxare în vederea creării unui mediu benefic pentru potențarea atât a capacităților individuale ale angajaților, cât și a resurselor disponibile.

În ultimii ani s-au efectuat numeroase studii, bazate pe experiențele din viața de zi cu zi, care arată că relaxarea meditativă reduce stresul, îmbunătățește starea emoțională și aduce echilibru în viața celor care o practică. De aceea, multe companii la nivel global oferă în prezent un program pentru reducerea stresului cu ajutorul meditației ca element principal, deoarece s-a constatat că stresul, depresia și anxietatea reprezintă cauzele a aproximativ 40% din bolile legate de locul de muncă.

Heartfulness este o metodă simplă și practică de a învăța să ne relaxăm și să descoperim resursele nelimitate ale inimii. Prin câteva încercări, vei putea accesa calmul interior, rezultând ulterior într-o concentrare și eficiență mai bună în activitățile desfășurate, echilibru emoțional, o stare de bine autentică și o atmosferă relaxată în jurul tău.

La locul de muncă efectele pot fi următoarele:

  • individul va fi mai focalizat și mai angajat în munca pe care o desfășoară;
  • echipele vor fi mai bine sudate, membrii mai bine integrați și mai eficienți;
  • mediul de lucru va fi mai relaxat, mai sănătos, mai productive.

Este demonstrat deja faptul că persoanele cu un coeficient mare al inteligenței emoționale (EQ) au rezultate foarte bune pe plan profesional, chiar dacă nu au un IQ peste valoarea medie. Din fericire, inteligența emoțională se poate dezvolta prin diferite tehnici, una dintre ele fiind cea despre care dorim să vă vorbim.

Am dezvoltat programe pentru mediul de afaceri și ne bucurăm să le oferim companiilor. Acestea se pot adapta pentru a se integra cât mai ușor în programul intern și pentru a răspunde nevoilor angajaților.  Considerăm că binele tuturor depinde de împlinirea fiecăruia dintre noi.

Vă invităm să fiți oaspetele nostru într-o atmosferă de calm și inspirație.

Dacă doriți să participați la activitatea susținută de Stanislas la festival, dați click pe butonul de mai jos.

Înscriere

Pin It on Pinterest

Share This
X